Kränzle - velké parní čističe Therm-1 - naftový ohřev

Vysokotlaké parní čističe
Vysokotlaký ~230 Volt ~400 Volt Naftový ohřev Mobilní Bez vysávání Regulovatelný tlak Kontrola plamene Čisticí prostředek Regulovatelný výkon hořáku Digitální termostat 4-násobná bezpečnost Počítadlo provozních hodin Příslušenství
Kränzle - velké parní čističe Therm-1 - naftový ohřev Vysokotlaké čističe a agregáty velké parní série Kränzle Therm-1 jsou profesionální čisticí stroje s naftovým ohřevem tlakové vody, disponující tlakem 125 až 195 barů při průtoku vody 11 až 25 L/min s parním provozem až do 155 st.C. Od začátku klade firma Kränzle důraz na nejvyšší kvalitu. Špičková kvalita je nekompromisní a jasně formulovaný požadavek značky, at už ve výběru speciálních kovaných mosazí pro hlavy vysokotlakých čerpadel nebo keramických vrstev na pístech čerpadel. Podnik a výrobní rešení rozvíjí firma Kränzle neustále na základě takových hodnot, jakými jsou kvalita, flexibilita a inovace. Společnost Kränzle byla založena v roce 1974 a postupně se stala světovým vizionářem v oblasti kvality čisticích strojů. 

Naftový ohřev a kompletní výbava pro nejvyšší nároky - SÉRIE KRÄNZLE THERM-1

  • Podvozek vhodný pro pohyb v terénu, velká kola se širokými pneumatikami z plné gumy
  • Integrovaný buben pro navinutí hadice se sklopnou klikou (volitelně)
  • 7,5 m připojovacího kabelu s možností navinutí (therm 635-1: 5 m)
  • Plochá tryska s trubkou z ušlechtilé oceli
  • Pouzdro pro bezpečnostní vypínací pistoli a trysky
  • Systém Total-Stop se zpožděným vypnutím motoru
  • Bezpečnostní vypínání
  • Kontrola průtoku
  • Předběžné provzdušnění spalovací komory
  • Optická kontrola plamene
  • Pojistný termostat, spustí se při překročení teploty spalin nad 230 °C
  • 4-násobný ochranný systém s ochranou proti přetížení
  • Vypínání hořáku při nedostatku nafty
  • Počítadlo provozních hodin
  • Nasávání čisticích prostředků
  • Excentrická blokovací brzda

Další informace a parametry výkonných mobilních horkovodních a parních vysokotlakých čističů Kränzle Therm naleznete v našem eshopu.

S výběrem vhodného vysokotlakého čističe Kränzle Vám rádi pomůžeme.

Volejte kdykoliv tel. 603 165 979.

Tabulka parametrů

Technické inovace Kränzle

Systém Kränzle Therm stanovuje svými technickými výhodami nové standardy!

Vysokotlaké horkovodní čisticí přístroje Kränzle Therm v sobě spojují velké množství technických inovací vyvinutých firmou Kränzle, které přispívají ke spolehlivému provozu, k bezpečnosti přístroje a v neposlední řadě zjednodušují i obsluhu a servis. Čisticí stroje Kränzle Therm pracují s mimořádnou provozní bezpečností, s ohledem na životní prostředí, čiste a tiše. Přístroje Kränzle Therm ztělesňují nejnovejší stav techniky a bezpečnosti.

Optická kontrola plamene

Přístroje Kränzle Therm s naftovým ohřevem jsou vybaveny optickou kontrolou plamene (výjjímkou je therm CA). Nad spalovací komorou se nachází fotobuňka, která je spojena s centrální řídicí elektronikou. Jakmile fotobuňka zaregistruje, že plamen hořáku zhasl, ačkoliv je přívod paliva v pořádku, uzavře se behem krátké doby přívod paliva a na displeji termostatu se objeví chybové hlášení (výjimkou je therm CA/C) .

Počítadlo provozních hodin

V digitálních termostatech vysokotlakých horkovodních čisticích prístroju Kränzle Therm je zabudováno počitadlo provozních hodin (vyjjímkou je therm CA/C). Stlačí-li se tlacítko °C nebo
tlacítko % na dobu delší než 2 sekundy, objeví se na displeji po sobě vždy na dobu 5 sekund počet provozních hodin čerpadla a počet provozních hodin hořáku. Toto zobrazení zjednodušuje např. stanovení servisních intervalů.

Bezpečnostní zařízení

Ventil pro plynulou regulaci velikosti tlaku a množství vody. Tento ventil umožnuje i beztlaký bypasový provoz. Bezpečnostní ventil, který chrání stroj před nepřípustně vysokým přetlakem.
Čidlo průtoku, které při nedostatku vody vypne naftový hořák a zabrání tak přehřátí topné komory.
Tlakový spínač, který řídí odpojení hořáku a povolí spalování pouze při dostupném pracovním tlaku.
Druhý speciální diferenciální tlakový spínač, který umožní automatické odpojení přístroje, pokud je bezpečnostní vypínací pistole uzavřena na dobu delší než 30 sekund. Nadproudová ochrana, která vypne vysokotlaký čisticí přístroj při přehnaně vysokém příkonu nebo přetížení. Veškeré komponenty se již milionkrát osvědčily u jiných přístrojů.

Digitální regulace teploty a výkonu hořáku

Regulovatelný výkon hořáku

Přístroje Kränzle-therm s naftovým ohřevem jsou vybaveny digitálním termostatem, který nyní možnuje 2 druhy provozu (výjimkou je therm CA/C).

Druh provozu 1: Termostatická regulace °C

Požadovaná hodnota teploty ve °C muže být předvolena pomocí tlacítek (+ -). Termostat měří teplotu vody u výstupu z topné spirály a zapíná nebo vypíná hořák na základe predem zadaných
hodnot. Zmeřená hodnota teploty vody ve °C se objeví na displeji (zobrazení skutečné hodnoty).

Druh provozu 2: Výkon hořáku %

Výkon hořáku v % může být předvolen pomocí tlačítek (+ -). Hořák je zapínán a vypínán na základě zadání požadovaných hodnot s příslušnou frekvencí. Meří se teplota vody na výstupu topné spirály, která se v °C objeví na displeji (skutečná hodnota). Teplota vyplývá z právě nastavené hodnoty pracovního tlaku a výkonu hořáku, který je uveden na displeji.
Druh provozu 2 má oproti provozu 1 tu výhodu, že po určení parametru muže být teplota udržována na stejné úrovni s odchylkou +/- 1°C. A to i při provozu se sníženým tlakem vody a nízkou teplotou, tak jak je to např. potřebné při mytí zvírat. Všechny poslední zvolené hodnoty zůstanou v paměti
termostatu.
Modely série therm CA a C jsou vybaveny analogovým otočným
termostatem (regulační oblast 30 - 155°C).

Rychlý kontakt

+420 603 165 979

Výrobci

Kategorie nové články